Najavio 'ubojstvo' Hrvata: 'A što da kažem sinu u budućnosti?'

Američki Hrvat Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju borit će se s američkim borcem Fabiom Maldonadom , koji je dodatno zagrijao atmosferu prije meča.

30.5.2014.
14:00
VOYO logo

"Menadžer me zvao i rekao kako Joe Silva traži uslugu, a ja sam čovjek koji živi za borbu. Treći sin mi se rodio prije dva dana, i da sam odbio ovu borbu, šta bih mu rekao u budućnosti? Pobjeda ili poraz? Znam kada uđem u oktogon ići ću po 'ubojstvo'."

Prema pisanju Fight Sitea, borci su stigli u Sao Paulo, a Fabio Maldonado je zamijenio Juniora dos Santosa, te samo tri nedjelje pred borbu prihvatio teškaški duel s Miočićem. Razlog za prelazak u tešku kategoriju je, kako kaže Brazilac, prilika da se bori u dvoboju na pet rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije riječ o pet rundi, ne bih prihvatio borbu. Iako je on imao više vremena da se pripremi, ja sam oduševljen činjenicom da ćemo se boriti 25 minuta. Vjerujem da to meni više odgovara", rekao je Maldonado.

//www.youtube.com/embed/hRB4d0eoUmE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maldonado se osvrnuo i na sjajni nastup Miočića protiv Roya Nelsona.

"Uzdrmao je Nelsona, borca koji ima više nokauta u teškoj kategoriji nego ja u poluteškoj. Također je uspio i da izdrži par udaraca od Roya. Možda ću ja biti prvi koji će ga srušiti, ne znam. Idem na samoubojstvo. To sam radio cijelog života, primao batine i vraćao se. On je jači od mene i možda me iznenadi stand-upom, ali sam spreman i idem naprijed", kaže Fabio, te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja strategija je krvoproliće u subotu. To obećavam iz svog srca. Ako 80 posto te krvi bude moje, OK. Ne mogu obećati pobjedu, mogu obećati rat", zaključio je Maldonado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo