Play ponuda

Neočekivana drama Hrvata u Brazilu: 'Čitavu noć rafali i pucnjava'

shimmer fallback

Hrvatski UFC borac Igor Pokrajac narednog vikenda ima vrlo važan meč protiv Marcosa Rogerija de Lime.

18.12.2014.
13:00
Play ponuda

Meč protiv brazilskog borca Marcosa Rogerija de Lime mogao bi utjecati na budućnst Igora Pokrajac u UFC-u. U slučaju pobjede, Pokrovac bi bolje kotirao u ovoj elitnoj promociji. U slučaju poraza, itekako bi napravio korak unazad. Fight Site piše kako je Pokrovac u Brazil otputovao još u prošlu subotu te već nekoliko dana provodi u Barueri, gradiću u oblasti Sao Paola. To je napravio iz razloga kako bi se što bolje aklimatizirao na brazilsku klimu, i što bolje se spremio za nadolazeću borbu. Međutim, Pokrajac i njegov tim je vrlo brzo otkrio neke stvari koje nemaju veze sa sportom.

"Čitav moj tim i ja smo nakon samo par dana Brazila zaključili da živimo u prekrasnoj domovini Hrvatskoj. Svakim novim provedenim danom ovdje smo sve više uvjereni u isto, te se isti zaključak nemjerljivo uvećao", kazao je Pokrajac.

//www.youtube.com/embed/pCJ_wFZM_Fo

Tada se dogodilo nešto što je itekako neugodno iznenadilo Pokrajca i njegov tim.

"Stigli smo još u subotu iz Zuricha te smo odmah nakon dugog leta i dolaska u hotel odradili jedan 'cardio' trening. Već su nam prilikom 'check ina' savjetovali da ne napuštamo hotel, kao niti da ne napuštamo predio oko hotela. Razlog je sigurnost, odnosno nedostatak iste. Uspostavilo se da su bili potpuno u pravu. Čitavu noć smo iz obližnje favele slušali rafale i pucnjavu", objašnjava hrvatski borac.

Međutim, vrag im nije dao mira, te su ipak odlučili napustiti hotel i krenuti prema centru.

"Tko bi izdržao čitavo vrijeme u hotelu. Mi mangupi smo sjeli u taksi i odvezli se do samog centra. Vrlo brzo smo shvatili da to nije bila najpametnija ideja pa smo se vratili u hotel", kaže Pokrajac.

Play ponuda
Play ponuda