DESNI KROŠE SVE POKRENUO, LIJEVI ZAVRŠIO: / Engleski UFC borac poslao 'na spavanje' svog protivnika

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Borba Michaela Bispinga i Dana Hendersona proglašena je najboljom borbom UFC 204 eventa, a 50.000 dolara zaradili su još Iuri Alcantara i Jimi Manuwa, piše Fightsite.

10.10.2016.
7:20
Screenshot: Instagram
VOYO logo

UFC organizacija na čelu sa predsjednikom Danom Whiteom i braćom Fertitta odlučila je nagraditi Michaela Bispinga i Dana Hendersona, koji su se u subotu borili u meču za UFC naslov u srednjoj kategoriji na UFC Fight Night 204 eventu u Manchesteru. Bisping je u ovoj borbi izdržao neviđeno, a Henderson je pokazao svoje veliko borilačko srce. Zato su oboje od organizacije dobili 50 000 dolara.

PROMIJENIO MU FIZIČKI IZGLED: Izubijan, naotečen i krvav ipak obranio UFC naslov

Najbolji potez večeri bio je onaj Iuria Alcantare, kojim je možda poslao Brada Picketta u borilačku mirovinu. Sve je pokrenuo udarac laktom iz okreta, koji je uzdrmao Britanca, a kasnije je Alcantara pokazao svoju vještinu na parteru te je došao do pobjede trokutom nakon samo dvije minute borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi bonus ide domaćem borcu Jimiju Manuwi, koji je iskoristio pomalo nevjerojatnu činjenicu da je Ovince St. Preux već u drugoj rundi bio strašno umoran. Desni kroše koji je sjeo poput "bombe" sve je pokrenuo, a lijevi je završio St.Preauxovu priču u Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo