BRUTALNO

DESNI KROŠE SVE POKRENUO, LIJEVI ZAVRŠIO: Engleski UFC borac poslao ‘na spavanje’ svog protivnika

Borba Michaela Bispinga i Dana Hendersona proglašena je najboljom borbom UFC 204 eventa, a 50.000 dolara zaradili su još Iuri Alcantara i Jimi Manuwa, piše Fightsite.

UFC organizacija na čelu sa predsjednikom Danom Whiteom i braćom Fertitta odlučila je nagraditi Michaela Bispinga i Dana Hendersona, koji su se u subotu borili u meču za UFC naslov u srednjoj kategoriji na UFC Fight Night 204 eventu u Manchesteru. Bisping je u ovoj borbi izdržao neviđeno, a Henderson je pokazao svoje veliko borilačko srce. Zato su oboje od organizacije dobili 50 000 dolara.

PROMIJENIO MU FIZIČKI IZGLED: Izubijan, naotečen i krvav ipak obranio UFC naslov

Najbolji potez večeri bio je onaj Iuria Alcantare, kojim je možda poslao Brada Picketta u borilačku mirovinu. Sve je pokrenuo udarac laktom iz okreta, koji je uzdrmao Britanca, a kasnije je Alcantara pokazao svoju vještinu na parteru te je došao do pobjede trokutom nakon samo dvije minute borbe.

Two warriors #respect #ufc204

A post shared by UFC – UK MMA – BJJ (@ruckuscombat) on

Drugi bonus ide domaćem borcu Jimiju Manuwi, koji je iskoristio pomalo nevjerojatnu činjenicu da je Ovince St. Preux već u drugoj rundi bio strašno umoran. Desni kroše koji je sjeo poput “bombe” sve je pokrenuo, a lijevi je završio St.Preauxovu priču u Manchesteru.

Povratak na Net.hr