NIJE IMAO ŠANSE

DEBITANT DEMOLIRAO PROTIVNIKA ZA 39 SEKUNDI: Bivši kečer ušao u kavez i ekspresno dobio batine!

David Cash, poznatiji pod svojim pro wrestling pseudonimom ‘Kid Kash’ u subotu je ekspresno poražen u MMA borbi.

Ovaj 47-godišnji bivši kečer obračunao se s Lindseyjem Jonesom u velter kategoriji na priredbi Valor Fights u Nashvilleu i doživio nokaut za samo 39 sekundi, izvještava poznati borilački portal Mmafighting.com.

OVO JE UISTINU NEVJEROJATNO: Južnokorejski div izgubio borbu od 90 kg lakšeg i 46 cm nižeg protivnika

Cash se umirovio iz pro wrestlinga u prosincu i već ima iskustva u MMA-u, ali je kazao da je nastupiti u njegovim godinama bio veliki izazov. Jones, koji je mlađi i brži borac, imao je debi u MMA vodama.  Inače, borbu je promovirao tako što je izazvao svog kolegu “CM Punka” koji je početkom rujna poražen u svojem MMA debiju na UFC 203 priredbi.

Jones je do pobjede došao serijom aperkata za što “Kid Kash” nije imao odgovor. Cash je nakon poraza izjavio kako je ova borba u njegovim godinama za njega osobno bila – izazov!

“Imao sam uspješnu pro wrestling karijeru, bio sam poprilično dobar. Ali sad mi je dosta toga. No unatoč tome, još uvijek imam veliku volju za natjecanjem. Jer sam natjecatelj. Uvijek sam težio natjecanju, uvijek sam htio vidjeti koliko mogu ići iznad svojih granica”, kazao je David Cash.

 

Povratak na Net.hr