DANA WHITE POČEO GOVORITI O NOVOJ BORBI STIPE MIOČIĆA: / Revanš protiv Cormiera je na pomolu!?

Image
Foto: AFP

Miočić se nije borio od 7. srpnja kada je predao pojas Cormieru

19.3.2019.
12:58
AFP
VOYO logo

Više od pola godine Stipe Miočić nije stao nasuprot nekome od boraca koji odmjeravaju snage u UFC-u. Točnije od početka srpnja kada je naslov prvaka porazom predao u ruke Danielu Cormieru.

Priča je poznata i puno puta provučena kroz medije. Miočić, rekorder po broju uzastopnih obrana pojasa u krugu UFC-ovih teškaša, smatra da na račun karijere koja je zlatnim slovima upisana u povijest MMA borbi ima pravo na novi pokušaj povratka na tron, dok je mnogo onih koji tvrde da bi se borbama i pobjedama u njima trebao ponovno vratiti u konkurenciju koja će izazvati prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić mora dobiti priliku

Ono što je, mišljenje je i nekih istaknutih bivših boraca, razlog zbog kojeg Miočiću nije dana nova šansa za brzi povratak na tron jest 'zato što ne prodaje PPV prijenose'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO JE OČITO PRAVA ISTINA ZAŠTO JE MIOČIĆ GURNUT U STRANU: /

Borac koji je pobijedio Cro Copa rekao ono što drugi ne žele

Image
OVO JE OČITO PRAVA ISTINA ZAŠTO JE MIOČIĆ GURNUT U STRANU: /

Borac koji je pobijedio Cro Copa rekao ono što drugi ne žele

"On je bio je*** majke godinama! Branio je pojas u teškoj kategoriji više od bilo kojeg drugog teškaša u povijesti sporta. On je broj jedan! On je najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a! Pobjeđivao je samo svjetske prvake! Pobjeđivao je redom Overeema, Werduma, JDS-a, Arlovskog, je**** svjetske prvake. A onda se borio protiv Ngannoua koji je zastrašujuć i pobijedio ga. On ne može dobiti šansu? Zašto on ne može dobiti meč?", kazao je to Brendan Schaub prije no što i sam ponudio spomenuti odgovor vezan uz novac koji UFC zarađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

White ga stavio među trojicu

Da bi tu moglo doći do promjene, da bi Miočić mogao ponovno u borbu protiv Cormiera napokon je rekao i prvi čovjek UFC-ove organizacije Dana White. Rekao je da je razgovarao sa Cormierom, ponovio kako smatra da u njemu 'ima još tri borbe' od kojih bi jedna trebala biti protiv Brocka Lesnara, jedna protiv Jona Jonesa, a tu je i ona kojoj se nada američko-hrvatski borac.

"Volim Cormiera, sve u vezi njega i mislim da u sebi ima još tri borbe. Mislim da želi borbu protiv Lesnara. Stipe, ljudi žele vidjeti taj revanš. I Stipe to želi. Tu je i mogućnost borbe protiv Jonesa bilo u teškoj ili poluteškoj kategoriji. Mislim da njegova ideja o umirovljenju stiže godinu prerano. Razgovarali smo, mislim da se slaže sa mnom", kazao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo