Play ponuda

'Ma ovo je sramota! Ležali su jedan po drugom, iscrpljeni...'

shimmer fallback

UFC turnir 164 održan ovoga vikenda u Milwaukeeju donio je nekoliko sjajnih borbi, ali i jednu koja je razbjesnila gazdu UFC-a Danu White.

2.9.2013.
11:49
Play ponuda

"Mislim da ne želite čuti što mislim o njima i o toj borbi. To je bilo sramotno. Bila je to sve skupa velika večer, sve borbe su bile odlične osim ove jedne o kojoj govorim. Problem s tom borbom je što su borci izgledali kao da im nije stalo, izgledali su zapušteno. I jedan i drugi su bili isrcpljeni, ležali su jedan po drugom i slično. Takve stvari ne bi smjeli vidjeti u UFC-u. Borci bi trebali biti u formi", grmio je Dana White nakon meča u kojem je na kraju slavio Australac, tehničkim nokautom u trećoj rundi.

White je ipak bio zadovoljan cjelokupnim turnirom, na kojem je glavna borba večeri bila ona između Josha Barnetta i Franka Mira. Barnett je u tom meču slavio ekspresno, već u drugoj minuti kada je koljenom pogodio Mira, a sudac je morao prekinuti borbu.

A pojas prvaka je te večeri izgubio Benson Henderson, koji je do sada vladao UFC-ovom lakom kategorijom. Novi prvak je Anthony Pettis koji je Hendersona svladao polugom na ruku.

//www.youtube.com/embed/O3qPSwYG9MQ

Play ponuda
Play ponuda