U OČEKIVANJU SPEKTAKLA

DAN UOČI VELIKOG OKRŠAJA: Mirko se ‘zaboravio’ pojaviti, Baruto se našalio na njegov račun

Pred hrvatskim majstorom borilačkih vještina Mirkom Filipovićem radna je Stara godina. Na Rizinovom Grand Prixu ga čeka polufinalna, a onda eventualno i finalna borba.

U četvrtak je Filipović u četvrtfinalu u Saitama Areni tehničkim nokautom došao do pobjede protiv Amerikanca Muhammeda Lawala. Ako protiv njega i nije bio favorit, u polufinalu protiv Estonca Kaida Baruta Höövelsona svakako će biti.

DEBELJKO BARUTO NEMA ŠANSE: Cro Cop je ‘ubojica divova’, dokazao je to već pet puta!

‘NAPADAMO DALJE!’: Cro Copa dirnule poruke navijača, evo što im je napisao

Odmor za meč

Subotnji program počinje u 7 sati po hrvatskom vremenu, a Filipovićev je dvoboj drugi po redu. Finalni je meč na rasporedu nekoliko sati kasnije.

U petak je na programu bilo sučeljavanje, a nakon što su pred fotoreporterima pozirali prvi polufinalisti, Iranac Amir Aliakbari i Rus Valentin Moldavskij, Baruto je na pozornicu stao sam. Cro Cop je odlučio propustiti sučeljavanje i odmarati se za subotu, a Estonac se našalio na njegov račun.

Neće biti posljedica

“Nadam se da će doći do sutra”, poručio je Baruto.

Estonac je, inače, bivši sumo-borac, puno je nastupao po Japanu, pa je tako i izjavu novinarima dao na japanskom jeziku. Što se tiče Mirka, ovo nije bilo službeno vaganje, ono je odrađeno uoči četvrtfinala, tako da neće biti posljedica zbog nedolaska.

 

Povratak na Net.hr