Poruka Mirku

CRO COP MU NIJE NA LISTI: “Svi su vidjeli da sam dominirao protiv njega”

Nakon što je u travnju u Krakowu uzvratio Gabrielu Gonzagi za najteži poraz u karijeri, hrvatski majstor mješovitih borilačkih vještina Mirko Filipović najavio je da želi još neke revanše.

Nogueira je definitivno tu, Roy Nelson je definitivno tu, kao i neki drugi borci. Junior dos Santos, a možda i Overeem“, odgovorio je Filipović u intervjuu za Fighters Only na pitanje o suparnicima protiv kojih bi se želio ponovno boriti.

Kad je u pitanju ovaj posljednje spomenuti, 35-godišnji Alistair Overeem, čini se da od te borbe neće biti ništa, barem ako se pita nizozemskog borca. Overeem nije definitivno odbio mogućnost novog dvoboja protiv šest godina starijeg Filipovića, ali mu naš borac nije na listi prioriteta.

Prije sedam godina bez pobjednika

“Nemam ništa protiv Mirka. Poznajemo se još iz vremena Pridea, on je već tada bio veliko ime. No, ne moram se još jednom boriti protiv njega. Borili smo se i svi su vidjeli da sam bio dominantan. Da mi ponude novi meč protiv njega, definitivno bih rekao ‘da’. Međutim, Mirko nije na mojoj listi”, rekao je Overeem u intervjuu za njemački portal GNP1.de.

Za podsjetnik, Cro Cop i Overeem su se borili u rujnu 2008. u Saitami, ali dvoboj je završen bez pobjednika jer naš majstor, nakon nekoliko primljenih udaraca u prepone, nije bio u stanju nastaviti meč.

Povratak na Net.hr