CONOR MCGREGOR BLEFIRA DA ODLAZI U MIROVINU? / Iza svega se krije nešto sasvim drugo

Image
Foto: AFP

'On koristi svoju poziciju i ovo je čisti pritisak na UFC jer UFC bez njega - ne može!'

26.3.2019.
15:10
AFP
VOYO logo

Najveća UFC zvijezda, legendarni Conor The Notorious McGregor, preko svog Twitter profila obavila je kraj karijere i time šokirala borilački svijet. Nekadašnji prvak u dvjema UFC-ovim težinskim kategorijama i najdominantniji borac u elitnoj MMA organizaciji karijeru u slobodnoj borbi zaključio je omjerom od 21 pobjede i četiri poraza.

Objava dolazi samo koji sat nakon njegova intervjua

Objava kontroverznog borca dolazi samo koji sat nakon njegova intervjua u emisiji "The Tonight Show" kod Jimmyja Fallona u kojoj je govorio da je u pregovorima za sljedeću borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je marketinška fora'

Nazvali smo urednika i novinara borilačkog portala Fight Sitea Marka Petraka kako bi nam prokomentirao novonastalu situaciju u UFC-u. Od početka nam je "smrdilo" kako bi se moglo raditi o McGregorovom potezu kojim u biti želi sebi postići veću marketinšku cijenu, pa se onda vratiti u MMA i to - naplatiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UFC DOŽIVIO ŠOK OD KOJEG ĆE SE TEŠKO OPORAVITI! /

Conor McGregor neočekivano objavio kraj karijere

Image
UFC DOŽIVIO ŠOK OD KOJEG ĆE SE TEŠKO OPORAVITI! /

Conor McGregor neočekivano objavio kraj karijere

"Ma naravno da je marketinška fora. On je to već bio napravio, gotovo identičnu stvar 2016. kad nije htio odrađivati promotivnu turneju za UFC 200 i onda su ga maknuli, nakon čega je on napisao: 'Ok, odlazim u mirovinu'. Nakon toga su se u UFC-u uspaničili, našli su se zbog toga i s Danom Whiteom, imali su neku večeru i dogovoreno je da se Conor vrati u sport, ali su mu dopustili da boksa.

Image
Image

NEW YORK, NY - JULY 13: UFC President Dana White speaks to the media during the Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour event at Barclays Center on July 13, 2017 in the Brooklyn borough of New York City. Mike Lawrie/Getty Images/AFP

'On koristi svoju poziciju da bi izvukao što bolje benefite'

Slično je bilo i kad je Conor ponovno htio boksati, pa su mu iz UFC-a opet nešto prigovarali, odnosno nisu mu htjeli dopustiti, pa se opet prijetio i na kraju su mu pustili. U biti, on koristi svoju poziciju da bi izvukao što bolje benefite, odnosno ciljeve koje je odredio, on koristi svoju poziciju i ovo je čisti pritisak na UFC jer UFC bez njega - ne može!", objašnjava nam Marko Petrak i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pet od šest prvih PPV prijenosa u povijesti kompanije nosi njegovo ime, odnosno on je u njima sudjelovao, u tim borbama se borio. Njegova zadnja borba s Habibom imala je 2,6 milijuna PPV-ova i Conor je svjestan da oni bez njega ne mogu. Očito je negdje zapelo kod pregovora i on je sad rekao dosta. Tako da sam ja siguran da će se on boriti", zaključio je Marko Petrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo