PAO JE DOGOVOR

BUJNA BORKINJA HRVATSKOG PORIJEKLA VRAĆA SE U KAVEZ: Nastupat će u najbrutalnijem sportu na svijetu

Rachael Ostovich svoju je posljednju borbu u UFC-u odradila protiv Gine Mazany, od koje je izgubila u studenom prošle godine

Jedna od najpoznatijih MMA borkinja na svijetu, Amerikanka hrvatskog porijekla Rachael Ostovich nije više dio UFC-ove organizacije, no trebala bi se vratiti u kavez  u najbrutalnijem sportu na svijetu.

Ostovich bi se, naime trebala boriti u Bare knuckle Fighting Championshipu i to protiv njihove najveće zvijezde Paige Vanzant. Radi se o revanšu meča ovih ljepotica, a pravila su takva da će se boriti bez rukavica, tako da bi moglo biti dosta krvavo.

Rachael Ostovich svoju je posljednju borbu u UFC-u odradila protiv Gine Mazany, od koje je izgubila u studenom prošle godine. Baš kao ni Vanzant, Ostovich nije baš spektakularno uspješna borkinja, ali svoju popularnost duguje fizičkom izgledu i atraktivnim fotografijama koje postavlja na društvene mreže.

‘NE ŽELIM SE VIŠE SRAMITI JER SAM LIJEPA I PRIVLAČNA’: Borkinja koja snima filmove za odrasle novom je slikom zapalila internet

Na Instagramu je na račun toga skupila gotovo 750 tisuća pratitelja, a nakon ovog revanša te će brojke gotovo sigurno porasti.

Povratak na Net.hr