BRUTALNI UDARCI ZBOG KOJIH NIJE ZNAO KOJI JE DAN: / UFC zvijezda izgubila u čudnim okolnostima

Image
Foto: Screenshot: You Tube
9.4.2017.
12:08
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, sudac Dan Miragliota prekinuo je borbu zbog sumnje u ilegalna koljena, a Weidman se istovremeno bacio na leđa uz dojam da se nalazi u nokautu, piše Fight Site koji ističe kako je Weidman u tom položaju proveo neko vrijeme, a nije uspio odgovoriti niti doktorima na pitanje koji je dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC SPEKTAKL: Cormier obranio pojas prvaka, jedan od najjačih udarača današnjice nakon borbe šokirao MMA svijet

Snimka pokazuje da su oba Mousasijeva koljena bila legalna

Ipak, ponovljena snimka pokazuje da su oba Mousasijeva koljena bila legalna, iako su u pitanju bile desetinke sekunde između Weidmanovog podizanja ruke s poda i udarca u glavu. Budući da je Weidman nakon koljena bio u nokautu, sudac ostaje bez drugog izbora, nego mora proglasiti tehnički nokaut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo da li je Weidman glumio ili ne, odnosno da li je pokušavao izboriti kazneni bod ili čak diskvalifikaciju, no pravila pokazuju da je bio u nokautu te sucu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti borbu.

Vrlo dobra borba

Vrijedi spomenuti kako je do tog trenutka borba bila vrlo dobra. Weidman je borbu otvorio bolje, dok se Mousasi činio prilično suzdržan. To je rezultiralo prvom rundom u kojoj je Weidman upisao čak tri rušenja i potpunu kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, drugu rundu napokon vidimo opuštenijeg Mousasija, a već u prvoj minuti Weidman je u problemima nakon serije udaraca. Mousasi onda ipak radi grešku i odlazi u klinč, što Weidman koristi za rušenje i oko 90-ak sekundi bolje pozicije na podu. Ipak, Mousasi se ustaje, nakon čega dolazi do novog klinča iz kojeg pogađa dva koljena u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo