U STILU CRO COPA

BRUTALNI NOKAUT BRESTOVCA NAKON SAMO POLA MINUTE BORBE: Neustrašivi Zagrepčanin spektakularno uspavao Gergesa

Hrvatski kickbox borac Mladen ‘The Scorpion Sting’ Brestovac (54-12-1, 35 KO) na najbolji je mogući način odradio svoj novi Glory nastup.

Ovaj 33-godišnji neustrašivi Zagrepčanin je u subotu navečer na Glory 45 eventu u Amsterdamu brutalno nokautirao high-kickom egipatsko-nizozemskog borca Hesdyja Gergesa (50-19-1, 23 KO) pred njegovom publikom, u kolijevki kickboxa, Nizozemskoj.

HRGOVIĆEV DEBI IZ SNOVA: Brončani olimpijac za samo 90 sekundi uništio suparnika u prvoj profesionalnoj borbi

Borba je bila potrajala svega pola minute. Gerges je pokušavao low kickovima kontrolirati situaciju, što je Mladenu Brestovcu potpuno odgovaralo. Brestovac je pokušavao i nožnim tehnikama razbijati ritam protivnika. Bio je miran, staložen…

Hrvatski borac je odgovarao i pametnim kretanjem unazad, a onda je samo u jednom, kao grom iz vedra neba, trenutno doletio lijevi high kick.

Gerges je momentalno zaspao, a Mladenove ruke bile su u zraku, mogao je početi slaviti. Tako se Brestovac vratio u Glory ring nakon poraza od Benjamina Adegbuyia i pred Ricom Verhoeven ostavio nevjerojatno bitnu poruku, kako je spreman još jednom pokušati napasti njegov pojas. Nadamo se kako će u tome i uspjeti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr