BRONČANI BOMBARDER OBJAVIO RAT JOSHUI: / Boksački kralj uzvratio i brutalno se zaprijetio Wilderu

Image
Foto: AFP

Nije se dugo čekalo na odgovor aktualnog teškaškog prvaka svijeta po WBA, IBF i IBO verzijama Anthonyja Joshue (20-0, 20-0) američkom šampionu po WBC verziji Deontayju Wilderu.

7.11.2017.
18:28
AFP
VOYO logo

Deontay Wilder (39-0, 38 KO) proteklog je vikenda u New Yorku brutalno nokautirao Kanađanina Bermanea Stivernea već u prvoj rundi i obranio naslov prvaka svijeta prema WBC verziji.

‘GDJE JE TAJ DJEČAK IZ BRITANIJE’: Amerikanac brutalnim nokautom bacio rukavicu izazova prvaku

Neporaženi prvak Wilder protivnika je obarao dvaput u prvoj rundi, a sudac je prekinuo borbu sekundu prije isteka prve runde. Bio je to uzvrat između ove dvojice boksača nakon što je u siječnju 2015. godine Kanađanin haićanskog podrijetla izdržao svih 12 rundi protiv Wildera, kojeg mnogi vide kao jedinu pravu prijetnju Britancu Anthonyu Joshui.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Opet sam dokazao da sam najbolji na svijetu. Gdje je taj dječak iz Britanije? Vrijeme je da se susretnemo”, uputio je Wilder poziv prvaku. Također, britanski tabloid The Sun piše kako je Wilder nakon borbe proglasio rat Wilderu.

TROJICA ‘ODABRANIH’ ŽELE JOSHUINO PRIJESTOLJE: Proglašen totalni rat u kraljevskoj teškoj kategoriji! Boks ovako nešto ne pamti

"Prihvaćaš li moj izazov Joshua? Znam da sam šampion, znam da sam najbolji... Jesi li spreman za pravi test?", izjavio je Wilder i nastavio u istom tonu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kralj ne prihvaća sitnice. Kralj želi kraljeve. Ja želim Joshuu. Čitav svijet želi Joshuu, čitav svijet želi Wildera, ja želim Joshuu", dodao je Wilder.

The Sun piše kako je, prema onom što je trenutno najzvučniji boksački promotor na svijetu Eddie Hearn otkrio, Joshua je u svojoj sms poruci upućenoj Hearnu koji, pak, nije htio otkriti čitav sadržaj poruke jer se radi o privatnoj stvari, napisao kako će "pojesti Wildera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijem vam kazati što mi je Joshua napisao, ali išlo je u smjeru 'pojest ću ga'. Naravno, Joshua mi je također kazao kako želi ujediniti sve pojaseve", istaknuo je Hearn britanskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo