DRUGA RUNDA?

BORBA OD MILIJARDU DOLARA NIJE GOTOVA: Mayweather: ‘Reći ću vam istinu o tom meču…’, McGregor: ‘Ljuti me što se gov*o umirovilo’

Floyd Mayweather ispričao svoju stranu priče o borbi protiv Conora McGregora

Prošla su 102 dana, izračunala je španjolska Marca, od boksačkog meča vrijednog milijardu američkih dolara, onog u kojem je Floyd Mayweather bio bolji od najveće zvijezde UFC-a Conora McGregora.

Mayweather, nikad poraženi svjetski prvak, danas 40-godišnjak koji se za novac po potrebi aktivira i iz mirovine vraća u ring, odlučio je sada ispričati svoju verziju istine tog meča i objasniti zašto je ‘dopustio’ da mu irski MMA borac zada gotovo 30 udaraca više no što je to uspio jedan od najboljih svih vremena, Manny Pacquiao, u meču održanom prije dvije godine. Ono što je u meču radio McGregor, a posebice u uvodnim rundama borbe, iznandilo je mnoge, čak i neke boksačke legende koje nisu očekivale takvu snagu i otpor irskog borca.

MAYWEATHER POBIJEDIO MCGREGORA TEHNIČKIM NOKAUTOM U 10. RUNDI: Boksački megaspektakl bio je za pamćenje, Money se poklonio hrabrom UFC prvaku

“Reći ću vam istinu”, počeo je Mayweather svoje izlaganje i dodao:

“Ja sam tu borbu činio zabavnom za publiku. Svi su protiv tog meča protestirali, nije li bilo tako? Ja sam zaslužan za to da je ona bila dobra za gledanje.”

McGregor je, pak, uvjeren da bi slavio u uzvratnoj borbi kada bi do nje došlo.

“Ljutit sam zbog toga što se to gov*o umirovilo i što se borilo na način suprotan onome kroz cijelu svoju karijeru. Nisam mogao shvatiti što radi, ali uz naučene lekcije bih, kada bi mi se ukazala nova prilika, pobijedio”, siguran je UFC borac.

Povratak na Net.hr