BORAC MAESTRALNIM NOKAUTOM ONESPOSOBIO PROTIVNIKA: / Pogledajte gdje ga je pogodio da završi borbu

Image
Foto: Screenshot

Kvalitetno plasiran i taktički savršen udarac donio je nokaut

26.10.2018.
19:20
Screenshot
VOYO logo

Današnji nokaut dana svjež je da svježiji teško može biti. Dogodio se ovog poslijepodneva, a njegov autor je brazilska zvijezda ONE FC promocije, Luis “Sapo” Santos.

Ovaj 38-godišnji Brazilac već godinama glasi za jednog od najopakijih nokautera svijeta, a to je još jednom potvrdio u ovoj borbi, gdje mu se suprotstavio Daichi Abe. Abe je 26-godišnji Japanac kojem je ovo prva borba od kako je napustio UFC. U elitnoj svjetskoj promociji čak je startao pobjedom, ali niz od dva poraza nakon toga je rezultirao time da je bio prisiljen tražiti novog poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onesposobio protivnika

Pronašao ga je u sjajnoj singapurskoj promociji, no s izborom protivnika za debi nastup nije se usrećio. Pokušao je odraditi stand up borbu protiv udarača kao što je Santos, a to je dovelo do toga da je poražen nakon samo pola minute borbe, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sapo je pogodio middle kick kojim je istog trenutka Abea onemogućio za nastavak borbe. Time je sebe doveo do profesionalnog omjera od 65 pobjeda i 11 poraza. Ovo mu je bila 37. pobjeda nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo