BORAC KOJI NE PRESTAJE IZNENAĐIVATI BIZARNIM VIDEIMA: / Evo kako izgleda njegov trening

Image
Foto: Screenshot

Samo dva tjedna prije nove borbe pokazao je jedan novitet

24.9.2018.
17:35
Screenshot
VOYO logo

Tony Ferguson poznat je kao borac vrlo nekonvencionalnih metoda treninga, kojima se često zna pohvaliti putem društvenih mreža. Dva tjedna prije borbe protiv Anthonya Pettisa, predstavio je još jednu novu metodu iz svog repertoara.

Ferguson se za dva tjedna napokon vraća i to na istom eventu gdje se nalazi borba za naslov prvaka lake kategorije. Nema nikakve sumnje kako će njegova glavna ambicija biti pobijediti te nakon toga odmah i što originalnije prozvati pobjednika borbe između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, koju će svakako pokušati što bolje popratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snapjitsu metode

Za borbu se priprema svojim standardnim “snapjitsu” metodama, kojima uvijek pridoda nešto novo. Nečim od toga se pohvalio danas, a ovu originalnu vježbu nećemo opisivati, nego je najbolje da ju pogledate sami. Osim toga, tu je i nova serija vježbi na kruški, koje su već postale njegov svojevrsni klasik. I ovoga puta dodao je nešto novo te je samo dokazao da ne postoji borac koji krušku udara tako dobro i tako raznoliko kao on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni smo zbog Tonyevog skorašnjeg povratka u kavez te se nadamo kako će ponovno biti na svom najboljem nivou. 34-godišnji El Cucuy trenutno je unutar niza od deset pobjeda, jednako koliko ima i prvak, Khabib Nurmagomedov., piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo