BOKSAČKI SPEKTAKL KOJEG SVI OČEKUJU: / Wilder prihvatio Joshuin izazov, ali sve komplicira jedna stvar

Image
Foto: AFP

Cijeli boksački svijet želi ovaj dvoboj

4.4.2018.
10:47
AFP
VOYO logo

Boksački prvak po WBC-u Deontay Wilder izjavio je kako je spreman doći u Veliku Britaniju boriti se s prvaku po WBA-u, IBF-u, IBO-u i WBO-u Anthonyjem Joshuom.

Barry Hearn koji je Joshuin promotor također je potvrdio kako bi pregovori mogli krenuti već ovog tjedna. Joshua je prošle subote pobijedio Novozelanđanina Josepha Parkera i svojoj kolekciji dodao WBO pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wilder je spreman potpisati"

HRVATSKI IZBORNIK UNIŠTIO JOSHUU: ‘Zaspao sam gledajući meč, jače sparinge vidim u klubu. Ako tako bude boksao, Wilder će ga razvaliti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago nam je što je Joshua po prvi put rekao da idući meč želi protiv Wildera i vjerujemo kako je on čovjek od riječi. Deontay prihvaća taj izazov i to želimo podijeliti s javnošću. Spremni smo doći u Englesku ili se sastati kod nas i dogovoriti detalje ugovora. Wilder je spreman potpisati i boriti se u Ujedinjenom Kraljevstvu već ovog ljeta. Pretpostavljamo kako bi to bilo na Wembley stadionu i ako su oni spremni, kao što kažu da jesu, idemo to već jednom dogovoriti. Mi to želimo, oni to žele i fanovi to priželjkuju. Ne postoji ništa što bi nas moglo zaustaviti da to ostvarimo”, rekao je za Telegraph jedan od Wilderovih menadžera Shelly Finkel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina stvar koja komplicira njihov mogući dvoboj jest ta da je Svjetska boksačka federacija dogovorila borbu između teškaša Britanca Dilliana Whytea i Bugarina Kubrata Puleva, a pobjednik tog dvoboja bio bi automatski izazivač za Joshuinu IBF krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo