SPARING ZA PAMĆENJE

BOKSAČKI MEČ KOJI JE CIJELA HRVATSKA ČEKALA: Mandžukić i Hrgović stali u ring, evo kako je sve prošlo

Bivši hrvatski reprezentativac i najbolji hrvatski boksač okušali su snage i sve to podijelili na svojim Instagram profilima

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić nakon nekoliko tjedana oglasio se na Instagramu. Super Mario navukao je boksačke rukavice na ruke i poručio:

“Imate li dobar prijedlog za sparing partnera za Mr. No Good-a?”.

Nakon toga javili su mu se brojni bivši suigrači, ali i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović.

“Kralju, čekam te. Nadam se da ću moći pružiti neki otpor”, našalio se Hrgović, a nekoliko dana nakon ove prepiske sparing se i dogodio.

JUVENTUS SE SAD KAJE ZBOG TRENERA KOJI JE ‘UNIŠTIO’ MANDŽUKIĆA: Dali su mu otkaz, a on je njima napravio nešto puno gore

Mandžo vs Hrga

Naravno da na njemu nije bilo razbijenih zuba ni raskrvarenih arkada. Bivši hrvatski reprezentativac i najbolji hrvatski boksač okušali su snage i sve to podijelili na svojim Instagram profilima.

“Konačno si je Filip Hrgović našao dostojnog sparing partnera. Zadovoljstvo mi je bilo upoznati jednog od najboljih teškaša na svijetu i vidjeti kako izgleda njegov trening. Hrga, sretno u nastavku karijere – uz tako naporan rad uspjeh ne može izostati”, napisao je Mandžukić nakon sparinga, a nije ni Hrgović krio oduševljenje.

“Nakon sparinga s Marijom Mandžukićem definitivno znam da sam spreman za idući meč! Hvala ti na dolasku, legendo, puno mi znači podrška od takve sportske veličine kao što si ti!, napisao je Hrga.

Povratak na Net.hr