Novi skandal: Nasljednik Mate Parlova ne želi ići Svjetsko prvenstvo!

‘Ako na europsko i svjetsko prvenstvo ne bude išao moj trener Leonard Pijetraj, neću ići ni ja’, najavio je najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, dečko kojeg mnogi jednog dana vide na svjetskom boksačkom tronu.

U Boksačkom klubu ‘Leonard’ na zid iznad ringa zakucana je brazilska zastava uz natpis “Road to Rio”. Na njoj su svoje ime zasad smjeli upisati samo Filip Hrgović (superteška), Matija Hrgović (teška), Hrvoje Sep (81 kg) i Franko Antić (69 kg).

Hoće li netko od ovih momaka ikada dospjeti na te Olimpijske igre ovisit će i o odnosu između Hrvatskog boksačkog saveza i njihova kluba koji je, kao i treneri, suspendiran.

“Ako na europsko i svjetsko prvenstvo ne bude išao moj trener Leonard Pijetraj, neću ići ni ja. Bit će mi žao bude li tako, no još više bi mi bilo žao da me vode ljudi koji me uopće ne poznaju kao borca. No, kad-tad otići ću na veliko natjecanje i osvojiti medalju”, tvrdi naš najnadareniji boksač Filip Hrgović kojeg 16. studenoga u Svjetskoj ligi očekuje prvi nastup za Astanu protiv ukrajinskih Otomansa.

Povratak na Net.hr