Bivši svjetski prvak upucan u glavu! Bori se za život!

Pedesetogodišnji bivši trostruki svjetski boksački prvak, Portorikanac Hector Macho Camacho, bori se za život nakon što je bio upucan u automobilu, a potom je pretrpio i srčani udar.

21.11.2012.
18:13
VOYO logo

Nesreća se dogodila u Bayamonu,a nesretni boksač je bio na mjestu suvozača u automobilu svog dugogodišnjeg prijatelja Adriana Alberta Mojice Morena. Njih dvojica sjedili su u parkiranom automobilu kada je, kako je policija priopćila, nepoznati počinitelj otvorio vatru na njih. Camachov prijatelj je preminuo. Boksač je upucan u čeljust, ali je metak prošao i kroz desno rame te mu slomio dva kralješka.

Nakon pucnjave je pretrpio srčani udar i hospitaliziran je u kritičnom stanju. Preko noći mu je bila smanjena aktivnost mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema medicinskim izvještajima, u srijedu ujutro mu se stanje srca i krvnog pritiska stabiliziralo. Liječnici su priopćili kako bi, ukoliko preživi, mogao ostati paraliziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je priopćila kako zasada još nitko nije uhićen.

Camacho je tijekom karijere, u kojoj je imao problema s alkoholom i drogom, ostvario 79 pobjeda, 6 poraza i tri remija. Pamte se njegove borbe protiv suparnika kao što su Oscar De La Hoya, Felix Trinidad, Roberto Duran, Julio Cesar Chavez ili Sugar Ray Leonard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji puta se za svjetsku titulu borio 1997. godine protiv tadašnjeg svjetskog prvaka u velter kategoriji Oscara De La Hoye, kada je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo