BIVŠI HRGOVIĆEV PROTIVNIK OTKRIO NEŠTO ŠTO NITKO NE ZNA O HRVATU: / 'Dopustite mi da nešto kažem o njemu...'

Image
Foto: Profimedia

Trenutno se Hrgović priprema za meč protiv Martina Bakolea koji bi se trebao dogoditi u travnju

9.2.2021.
16:57
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović priprema se za svoju najtežu profesionalnu borbu u karijeri. Hrga bi se u ring trebao vratiti u travnju, točnije 17. ili 24. travnja, a protivnik bi mu trebao biti Martin Bakole.

Riječ je o stasitom 27-godišnjem kongoanskom teškašu koji je znatno bolje rangiran od našeg boksača. Hrgović je prema BoxRecu na 23. mjestu, a Bakole je pet mjesta više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se približava ta borba, iz Engleske stižu vrlo zanimljive izjave jednog od Hrgovićevih bivših protivnika. Eric Molina u intervjuu za Sky SPorts uoči svog meča protiv Fabija Wardleya nahvalio je hrvatskog boksača.

'Najčvršća brada'

"Dopustite da vam kažem nešto o Hrgoviću, nešto što dobro znam. A radi se o nečemu što ne znamo za Wardleyja. Hrgović ima jednu od najčvršćih brada za koju vi još ne znate. Iza tog lika je više od 100 amaterskih mečeva, a borio se i u World Series of Boxing ligi", rekao je Molina pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borio se Joeom Joyceom. Pa oni su pretukli jedan drugoga. Hrgović se ne povlači. Pogodio sam ga, a pogađali su ga i drugi, no nitko ga nije uzdrmao, ozlijedio, natjerao da izgubi tlo pod nogama - on nikad nije bio zaustavljen. To vam govori puno toga jer on se u ringu nalazio s dobrim udaračima i velikim teškašima. Ako usporedim Hrgovića i ovog klinca Wardleyja. Ne znam baš može li Fabio izdržati toliko toga. Čak ni ne znam može li puno teškaša izdržati toliko toga kao Hrgović", zaključio je Molina.

Image
HRGOVIĆ NAHVALIO BABIĆA, SAVAGE OBJAVIO URNEBESNI VIDEO: /

'Sad smo svi kao neke tetkice, povrijedit ću ti vilicu čovječe'

Image
HRGOVIĆ NAHVALIO BABIĆA, SAVAGE OBJAVIO URNEBESNI VIDEO: /

'Sad smo svi kao neke tetkice, povrijedit ću ti vilicu čovječe'

Hrga pred najtežim izazovom

Bakole će definitivno biti najveći izazov u Hrgovićevoj dosadašnjoj karijeri, prije svega zato što je godinu dana mlađi, zato što je bolje rangiran, zato što ima više mečeva u karijeri i zato što slovi za jednog od najvećih boksačkih talenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bakole je u karijeri upisao 16 pobjeda, 12 njih je dobio prekidom, ali jednom je i poražen. Posljednji meč imao je 12. prosinca i slavio je protiv Sergeja Kuzmina. Hrgović je, podsjetimo, za sada na 12-0 i sve je borbe dobio prekidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo