BIT ĆE TO - SPEKTAKL: / Čitav borilački svijet u iščekivanju je epskog okršaja dva velika borca

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Više od mjesec dana dijeli nas od nastavka Rizinovog Grand Prixa koji je na rasporedu 29. prosinca kada su na rasporedu četvrtfinalni susreti.

17.11.2016.
17:51
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Dio jednog od njih bit će i Mirko Filipović kojeg čeka treći dvoboj s brazilskom legendom – Wanderleijom Silvom. I Cro Cop i Silva htjeli su se obračunati prije eventualnog finala i organizacija (čitaj Nobuhiko Takada) odlučili su, prvenstveno Mirku koji je netom nakon pobjede nad Korejcom Hyun Man Myunga 25. rujna ove godine u ringu izazvao Brazilca. Hrvatski je borac do 32. pobjede u MMA karijeri stigao nakon gušenja u prvoj rundi. Korejca je Mirko brzo bacio na pod i u dominantnoj poziciji tražio završetak kako je i najavio.

JE UVJEREN: ‘Stipe Miočić godinama može vladati teškom kategorijom’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je do eventa ostalo više od mjesec dana, tako nam i iz japanske promocije stižu prve najave za priredbu koja će nam donijeti nastupe nekoliko zanimljivih imena. Uz već spomenutog hrvatskog borca i Silve, publika će s nestrpljenjem dočekati i povratak bivšeg privremenog UFC prvaka Shanea Carwina koji će se boriti s Amirom Aliakbarijem.

Borci koji izbore nastupe među četiri najbolja, snage će odmjeriti 31. prosinca kada bismo trebali gledati polufinala i finale ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo