BACIO MU RUKAVICU U LICE: / Mayweather izgubio strpljenje i javno poslao opaku poruku McGregoru

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
7.3.2017.
18:05
AFP
VOYO logo

Već duže vrijeme traje sapunica s Mayweatherom i McGregorom u glavnim ulogama. Nakon verbalnog rata putem društvenih mreža i medija, Amerikanac i "ludi Irac" došli su na korak od dogovora oko njihove spektakularne borbe koju bi htio vidjeti čitav borilački svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJVEĆI BORILAČKI SPEKTAKL U POVIJESTI: Sudar titana težak više od milijardu dolara srušio bi sve rekorde

Borba bi se dogodila prema boksačkim pravilima

Jer, radi se o borcima koji dolaze iz dvaju različitih sportova. Boksa i slobodne borbe, a njihova borba dogodila bi se prema boksačkim pravilima. Jedini pravni problem jest što je Ircu savezna država Nevada suspendirala boksačku licenciju zbog incidenta na posljednjem meču, a McGregor je podnio novi zahtjev za istom. “Borba stoljeća” kako se nazivao boksački meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, samo od pay-per-view servisa zaradila je više od 410 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zarada od PPV-a premašila bi milijardu dolara

Iako se ne zna koliko bi McGregor i Mayweather dobili za predstojeću borbu, predviđa se da bi zarada od PPV-a premašila milijardu dolara. Pregovarači ove borbe pred bogatog Mayweathera stavili su bogatu ponudu koju Amerikanac nije htio odbiti, a sad je na potezu McGregor koji je, prema pisanju britanskog tabloida The Suna prije nešto manje od mjesec dana, pristao na dogovor oko detalja borbe, no navodno sve stopira treća strana.

Image
BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA: /

Dogovorena je borba stoljeća, sudar titana težak milijardu dolara srušit će sve rekorde

Međutim, prema riječima Mayweathera koje je uputio za kamere američkog ESPN-a, McGregor je taj koji, unatoč svoje dugom jeziku i konstantnom prozivanju Mayweathera, odugovlači s potpisivanjem papira koji jamče sraz ova dva velikana borilačkih sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Conor McGregor stvarno želi u ring samnom, onda nek prestane izmotavati, glumit frajera i neka potpiše papire. Potpiši papire. Kazao si da si ti šef. Stoga samo potpiši papire i pusti da se sve dogodi", kazao je Floyd Mayweather, javlja ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo