TUZNA VIJEST / Legendarni boksac pronaden mrtav u svojoj dvorani

Tuzna vijest dolazi nam iz SAD-a. Bivsi profesionalni boksac Tony Ayala jr. pronaden je mrtav u San Antoniju.

13.5.2015.
16:41
VOYO logo

Fightsite prenosi kako je Ayala bio velika boksacka nada. Kao tinejdzer se pojavio na naslovnici Sports Illustrateda kao jedan od boksaca koji su nastupili na eventu koji su 1981. prevodili legendarni Sugar Ray Leonard i Thomas Hearns.

No, u njegovoj karijeri ipak nije bilo sve tako blistavo. Veliki problemi sa zakonom obiljezili su njegov zivot. Vise puta je provaljivao u kuce, bio je registriran kao seksualni prijestupnik te je osuden na 35 godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je konzumiranje kokaina pred tri posljednja meca. Upravo zbog tih losih stvari etiketiran je kao problematican boksac u borilackom svijetu. Iako, nema sumnje da se radilo o talentiranom boksacu kojem su prognozirali kvalitetne rezultate, i koji je mogao napraviti blistavu karijeru i uzeti svjetski pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine 1999. Ayala je pusten iz zatvora te je nastavio boksacku karijeru, no ne zadugo. 2000. je uhicen zbog provaljivanja u kucu i silovanja njene vlasnice te je tom prilikom dobio metak u rame.

2004. je zaustavljen od strane policije jer je brzo vozio, a policajci su u njegovom automobilu pronasli heroin i pornografske videe, zbog cega je osuden na 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2014. je pusten iz zatvora te je poceo pomagati svojoj braci u Zarzamora Street Gymu, koju su naslijedili od svog pokojnog oca.

Ayala nikad nije postao svjetski prvak iako je ostvario 31 pobjedu i 2 poraza. Luis Ramon "Yori Boy" Campas je prvi boksac koji ga je pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo