HODAJUĆA NEVOLJA

ANTE DELIJA POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA: Pun pogodak je bio odlazak na Rizin s Mirkom

‘Ante Delija je potpisao za Rizin. Prva borba mu je u 5 mjesecu’, otkrio je Maro Perak na Facebooku.

Dubrovački MMA borac Ante Delija (27) potpisao je ugovor života s japanskom organizacijom slobodne borbe Rizinom. Delija je bio s Mirkom Filipovićem u Japanu na Rizin Grand Prixu, ‘Hodajuća nevolja’, kako mu je nadimak, našao se tako na pravom mjestu u pravo vrijeme. Konačno se Anti sve vratilo. Sve je otkrio hrvatski MMA veteran Maro Perak na svom Facebook profilu.

OTKRIVENO KOLIKO JE MIRKO ZARADIO ZA MINUTU BORBE: U džep spremio iznos od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi

“Ante Delija je potpisao za Rizin. Prva borba mu je u 5 mjesecu. Još jedan Gladijatorov uspjeh, tj dosad najveći ako bude pobjeđivao, a ja u njega ne sumljam. Nećemo riskirat povredu tako da bi bila glupost da nastupa na Noći Gladijatora 12. Moja želja je da napravimo turnir 4 borca uz ove ostale borbe koje imamo. Ja, Reljić, Stojinić i po mogućnosti neki Rus ili neko drugo ime koje bi fanovi mogli odabrati. Napravit ćemo uz sadašnje premije i nagradu za pobjednika turnira i nadam se da će se ovi borci sloziti. Ako se ne slože nažalost Stojinić otpada, ali mislim da s njima neće biti problema. Svi se volimo dobro potući”, stoji u Perakovoj objavi na društvenim mrežama.


Borba u Rizinu za Deliju će biti prvi nastup u ringu još od od rujna 2015. godine i teškog loma potkoljenice protiv UFC borca Marcina Tybure. Dubrovčanin se oporavio od teške i neugodne ozljede, stisnuo zube, pojačao treninge i otputovao s Mirkom u Japan čiji je dio tima i njegov sparing partner. To je bio pun pogodak jer uslijedila je vijest o potpisu za Rizin čiji je Grand Prix Cro Cop osvojio na Silvestrovo 2016.

Ante Delija u karijeri ima 14 pobjeda i samo tri poraza. Za njega borilački stručnjaci i mediji govore kako se radi o čovjeku koji je budućnost slobodne borbe.

Povratak na Net.hr