AMERIKANAC PJESMICOM PROVOCIRAO FILIPA HRGOVIĆA: / Nastao je muk, odgovor Hrvata začepio mu usta

Image
Image

Hrgović je favorit u ovoj borbi i očekuje se da nakon nje održi svoj profesionalni skor savršenim

23.5.2019.
22:49
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović i njegov budući protivnik, Amerikanac Gregory Corbin, u četvrtak su se prvi put susreli oči u oči i održali konferenciju za medije u Washingtonu.

HRGOVIĆEV PROMOTOR OTKRIO ZAŠTO JE JOSHUA ODBIO BORBU S NJIM: ‘On nikad ne bi izabrao borca poput Filipa…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su se ova dvojica moćnih teškaša suočila, nastao je muk, a promotor Eddie Hearn morao ih je u jednom trenu i razdvojiti jer je ta igra "tko prvi trepne" mogla otići na bilo koju stranu.

Vjerovali ili ne, konferencija za medije završila je - pjesmom. Corbin je Hrgoviću zapjevao stihove glazbene ikone Nine Simone "It's a new dawn, it's a new day", što u slobodnom prijevodu znači da je "svanula nova zora i novi dan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRGOVIĆ SE JAVIO IZ SAD-a I ZAPALIO NACIJU: Pogledajte što je rekao kad ga je novinar nazvao najboljim hrvatskim boksačem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je imao spreman odgovor na takvu provokaciju Amerikanca. I on je bio raspoložen za pjesmu pa je otpjevao Corbinu: "Neće biti tvoj dan, čovječe, pa možeš prestati pjevati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno i neće. Hrgović je favorit u ovoj borbi i očekuje se da nakon nje održi svoj profesionalni skor savršenim. Borbu ćete moći pogledati na RTL televiziji uživo u nedjelju ujutro od 3 sata.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo