STRAŠNO

[VIDEO] 100 KG MIŠIĆA, A NI GRAMA MOZGA: Ovako to izgleda kad najjači čovjek na planetu potpuno izgubi kontrolu

Njegova tadašnja reakcija bila je sramotna, divlja, nerazborita

Na društvenim mrežama osvanuo je video kojem u opisu stoji: “Ovo se dogodi kad najjači čovjek na planetu izgubi kontrolu”. Radi se o kompilaciji u kojoj su bodybuilderi izgubili kontrolu. Video u trajanju od 26:31 minute počinje skandalom koji se dogodio u studenome 2016. godine.

Naime, skandalozni grčki bodybuilder Giannis Magos tada je završio kao tema pisanja svjetskih medija nakon što je isfrustriran udario IFBB suca na Dijamantnom kupu u Ateni.

Brutalno ošamario suca

Naime, Magos je pobijedio u +100 kategoriji, ali na kraju nije bio prvi u ukupnom poretku pro-carda. Prvo je došao do sudačkog stola i udario ga, nakon toga je ošamario suca koji je završio na tlu, a koji ga je samo htio smiriti.

Daljnje neželjene scene spriječili su redari i osobe koje su se u tom trenutku našle na mjestu događaja. Svi su bili šokirani viđenim. Njegova reakcija je bila sramotna, divlja, nerazborita. Portal Shockmansion.com tada je napisao kako nema opravdanja za takvo ponašanje, te kako sad Magosa čekaju ozbiljne pravne posljedice.

‘Nemoj da ti jedan trenutak ludosti uništi sve stečeno’

Njegov sramotan čin ubrzo je osvanuo na internetu uz komentar:

“Ovo je totalno nepoštivanje ovog sporta. Svjedočio sam puno sličnih slučajeva u grčkom savezu. Upravo je ovo dokaz zašto svatko ne zaslužuje ‘pro card’, jer se prvo moraš znati ponašati kao profesionalac. Nemoj da ti jedan trenutak ludosti uništi sve stečeno. Giannis Magos, podnesi poraz kao muškarac, s ponosom, i budi uzor drugima, bez obzira na sve”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr