PRESKUPO?

KLOPP ZNA KAKO POTROŠITI NOVAC OD COUTINHA: Meta mu je vrhunski slovenski reprezentativac, a ima i rezervu

Oblak ima otkupnu klauzulu u svom ugovoru od čak 100 milijuna eura, a za njega je naodno zainteresiran i mnogo bogatiji PSG.

Čini se da je trener Liverpoola Jürgen Klopp već isplanirao na što će potrošiti novac zarađen od prodaje Philippea Coutinha u Barcelonu. Momčad s Anfielda posebno je ranjiva u obrani, a čini se kako bi se to ubrzo moglo promijeniti.

Van Dijk je već odigrao jednu utakmicu za Liverpool i postigao odlučujući pogodak, a novcem od Coutinha, Klopp bi navodno želio dovesti slovenskog reprezentativnog vratara koji brani boje Atletico Madrida, Jana Oblaka, prenosi Daily Star .


Mignolet i Karius nisu se isprofilirali kao stabilni vratari i trajna rješenja za gol Liverpoola te na Anfieldu ozbiljno razmišljaju o novoj akviziciji. Oblak ima otkupnu klauzulu u svom ugovoru od čak 100 milijuna eura, a za njega je naodno zainteresiran i mnogo bogatiji PSG.

Ukoliko ne uspiju osigurati usluge sjajnog 25-godišnjeg Slovenca, u Liverpoolu bi se mogli okrenuti prvom vrataru Rome, Alissonu Beckeru koji je također vrhunski vratar, a i bilo bi ga mnogo lakše dovesti nego Oblaka.

 

Povratak na Net.hr