KLOPP U SIJEČNJU DOVODI ZVIJEZDU DINAMA? / Otkriveno zašto je ovaj transfer već jednom propao

Image
Foto: Profimedia

Nakon silnih nagađanja da će otići, na kraju je ostao, ali pitanje je koliko dugo

4.10.2019.
13:23
Profimedia
VOYO logo

Najbolji igrač Dinama DaniOlmo navodno je ljetos bio i predmet želja europskog prvaka Liverpoola. Marca tvrdi da su Redsi kontaktirali hrvatskog prvaka, ali su na kraju odustali od Španjolca zbog cijene. Navodno su Modri za njega tražili između 21 i 36 milijuna funti.

U međuvremenu, španjolski Fijaches tvrdi da se očekuje da Olmo napusti Dinamo u siječnju nakon što je postao nezadovoljan zbog svote koju su Modri tražili za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

01.10.2019., stadion Etihad, Manchester, Engleska - UEFA Lige prvaka, skupina C, 2. kolo, Manchester City - GNK Dinamo. Joao Cancelo, Dani Olmo Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Vraća se po njega?

Vezano uz to Liverpool Echo ističe kako Liverpoolu nakon odlaska Phillipea Coutuinha nedostaje kreativni veznjak i pitaju se hoće li JurgenKlopp opet krenuti po Olma.

Španjolac se, inače, nije našao na popisi španjolskog izbornika Roberta Morena za predstojeće kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo, međutim predvodit će mladu reprezentaciju kojoj je ljetos pomogao da dođe do naslova na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo