NEPORAŽENI PRVAK

KHABIB OTKRIO HOĆE LI SE VRATITI IZ MIROVINE: ‘Poslao sam poruku Dani Whiteu, sad ću vam reći kako stoje stvari’

Khabib je dao intervju za ruski Match TV u kojemu je progovorio o svojim prioritetma

Legendarni MMA borac i neporaženi UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov u profesionalnoj je mirovini od studenog prošle godine kada je obranio naslov pobjedom nad Justinom Gaethjeom.

RONALDO DAO VELIKO OBEĆANJE FANOVIMA, ODMAH MU SE JAVIO KHABIB: MMA legenda komentarom izazvala brojne reakcije

Khabib se povukao jer se više nije htio boriti bez svojeg oca i trenera Abdulmanapa, koji je ranije ove godine preminuo nakon operacije srca koju je dodatno zakomplicirao koronavirus, a iako se nakon njegovog povlačenje u mirovinu neprestano govori da bi se mogao vratiti u kavez, spominjala se mogućnost meča s dugogodišnjim rivalom Conorom McGregorom ili “superborbe” protiv ponajboljeg MMA borca svih vremena Georgesa St-Pierrea, a šef UFC-a Dana White više je puta istaknuo kako bi ga ponovno htio vidjeti u kavezu.

 

Khabib NurmagomedovFoto: Miller/Getty Images/AFP

 

Usredotočen na svoje projekte

No, od toga očito neće biti ništa jer je Khabib u razgovoru za ruski Match TV rekao da ne namjerava promijeniti svoju odluku.

“Fokusiran sam na vlastite velike projekte, njih četiri ili pet. Moram svoje vrijeme njima posvetiti”, rekao je Daegestanac pa poručio:

“Što se tiče moje borilačke karijere, ne želim ulaziti u detalje. Dana je poštena osoba, uvijek smo imali iskren odnos. Mislim da će obavijestiti medije o poruci koju sam mu poslao prije tjedan dana. Nije tajna, samo sam mu rekao kako bih volio da se stvari razvijaju. Ne samo one povezane sa mnom, već i općenito s laganom kategorijom. Borci su se tek vratili u akciju i navijači već mogu pretpostaviti koga ćemo vidjeti u borbi za naslov. ”

Povratak na Net.hr