BEZ DLAKE NA JEZIKU

KHABIB POSLIJE BORBE BRUTALNO SPUSTIO MCGREGORU: Irac mu pokušao odgovoriti, oglasio se i White i odgovorio na pitanje koje sve zanima

Nakon borbe bilo je dosta reakcija

Evo što se događa kad promijeniš cijeli tim, ostaviš sparing partnere koji su te napravili prvakom i spariraš s malom djecom, daleko od stvarnosti.

NEVJEROJATAN PODATAK – PA IMA LI TU PRAVDE? Poirier nokautirao McGregora, ali je u odnosu na Irca zaradio mrvice

To je bio prvi komentar Khabiba Nurmagomedova na poraz njegova najvećeg rivala Conora McGregora u borbi s Dustinom Poirierom. Dagestanac nije dugo čekao na odgovor.

“Ako Khabib želi davati ovakve komentare, neka se vrati. Čovječe, idemo se opet boriti. Ovdje sam. Tako govore borci. Ako se želiš vratiti, vrati se”, odgovorio mu je i dodao kako se njegov tim nije mijenjao i da je siti od prvog dana.

“Moj tim isti je od prvog dana, ništa se nije promijenilo. To je nekakav karakter čovjeka koji se krije iza maske. Što on želi, vratiti se ili ne?”, dodao je.

U međuvremenu, oglasio se i prvi čovjek UFC-a Dana White. Na konferenciji za novinare govorio je o mogućem povratku Dagestanca.

“Razgovarao sam s Khabibom i rekao mi je da je očito kako je on nekoliko razina iznad boraca koji su bili u oktogonu, sve ih je tukao. Ne znam hoće li se vraćati, ali nije zvučao osobito pozitivno po tom pitanju pa ćemo vidjeti”, kazao je White.

Povratak na Net.hr