banner

SVE IZNENADIO

KHABIB OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA ŠEFOM UFC-A I NAPISAO ZAGONETNU PORUKU: Je li upravo objavio da se vraća u kavez?

Khabib u svojoj karijeri ima 29 pobjeda i niti jedan poraz

Legendarni MMA borac i neporaženi UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, Daegerstanac Khabib Nurmagomedov (32), povukao se u mirovinu prošlog mjeseca nakon što je obranio naslov pobjedom nad Justinom Gaethjeom.

KHABIBA PITALI O VELIKOM POVRATKU, ON OTKRIO KAKVI SU MU PLANOVI: ‘Želim se baviti onime u čemu sam koristan…’
Khabib se povukao jer se više nije htio boriti bez svojeg oca i trenera Abdulmanapa, koji je ranije ove godine preminuo nakon operacije srca koju je dodatno zakomplicirao koronavirus, a iako se nakon njegovog povlaćenje u mirovinu neprestano govori da bi se mogao vratiti u kavez, spominjala se mogućnost meča s dugogodišnjim rivalom Conorom McGregorom ili “superborbe” protiv ponajboljeg MMA borca svih vremena Georgesa St-Pierrea, Khabib je nedavno rekao kako ne nemjerava promijeniti svoju odluku.

HABIB OBJAVIO STARIJI VIDEO S OCEM I IZAZVAO BROJNE REAKCIJE: Pokušajte se ne rasplakati na ovo

Neočekivan potez

“Možete se boriti koliko god hoćete, ali morate imati neki cilj. Ja sam svoj ispunio”, rekao je Khabib, koji u karijeri ima 29 pobjeda i niti jedan poraz.

Stoga jako čudi njegov postupak ovog utorka.

Khabib je, naime, na Instagramu objavio fotografiju s čelnim čovjekom UFC-a Danom Whiteom i uz nju napisao “Vidimo se uskoro, Dana”, nakon čega se njegovi navijači pitaju je li tako objavio da će se vratiti u UFC i ponovno boriti.

Povratak na Net.hr