KAUBOJI PRED UTAKMICU ŽIVOTA UPOZORAVAJU: / 'Jednu stvar moramo napraviti ili ćemo izgubiti''

Image
Foto: AFP, ED JONES

Nakon podužeg puta iz Montpelliera, hrvatska muška rukometna reprezentacija stigla je vlakom u Pariz gdje će igrati susret polufinala Svjetskog prvenstva protiv Norveške.

25.1.2017.
18:36
AFP, ED JONES
VOYO logo

Euforija nakon velike pobjede nad Španjolskom još se osjeća u zraku, ali reprezentativci naglašavaju kako su se dojmovi ipak slegli.

“Dojmovi su se možda malo slegli jutros, ali naravno da smo zadovoljni jer se nalazimo u Parizu. Probat ćemo se danas odmoriti i večeras počinje priprema za Norvežane bez obzira što smo igrali s njima tri utakmice u zadnjih godinu dana”, rekao je vratar Ivan Stevanović koji je svojim obranama u ključnim trenucima sačuvao mrežu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi topnik Hrvatske protiv Španjolske Marko Mamić istaknuo je kako nema previše vremena za odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moraju se dojmovi sleći jer čeka nas sljedeća utakmica za dva dana i moramo ući hladne glave i spremni na drugog protivnika.”

U polufinalu čeka nas Norveška s kojom je Hrvatska igrala tri puta u posljednjih godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da ćemo se pripremiti isto kao i za svaku drugu utakmicu. Poznajemo se jako dobro, oni su zapravo potpuno ista momčad kao i što su bili lani. Mislim da će utakmica biti izuzetno teška, a šanse su mislim 50:50”, rekao je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom tragu je i Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Norvežani su dobra ekipa, možda još bolja nego prije i bit će zanimljivo. Morat ćemo pratiti njihov visok tempo jer ako nećemo, onda ćemo izgubiti. Dat ćemo sve od sebe da ih trkački možda i prestignemo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stevanović je otkrio i eventualni ključ pobjede protiv brzih Norvežana s kojima smo do sada igrali ukupno šest puta, a samo dva puta smo izgubili. Posljednji put u grupnoj fazi Europskog prvenstvu u Poljskoj 2016.

“Mislim da moramo igrati dobro prvenstveno u obrani i pokušati zatvoriti njihovu polukontru, to je njihovo najjače oružje i u tom segmentu će ležati jako puno stvari”, pojasnio je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu koje se igra u sutra sastaju se domaćin Francuska i Slovenija. Marko Mamić ipak daje prednost domaćinu.

“Drugi polufinalni par je isto zanimljiv. Vidjet ćemo što će Slovenci izmisliti, ali dao bih ipak malu prednost Francusko jer ipak igraju kući. Vidjet ćemo, bit će zanimljiva utakmica.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret Hrvatske i Norveške igra se u petak s početkom u 20:45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo