KAUBOJI SE NAKON POBJEDE SJETILI PETRINJE: / 'Niti jedna reprezentacija nema ono što mi imamo'

Image

Kauboji u četvrta igraju s Bahreinom

20.1.2021.
8:30
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je u posljednjoj utakmici prvog kruga svjetskog prvenstva pobijedila Katar s 26-24 (13-11) osvojivši prvo mjesto u skupini C, te tako prenijela tri boda u drugi krugu natjecanja.

Image
KAUBOJI DOZNALI PROTIVNIKE DRUGOG KRUGA SP-A: /

Evo kada i s kim Hrvatska igra u nastavku natjecanja

Image
KAUBOJI DOZNALI PROTIVNIKE DRUGOG KRUGA SP-A: /

Evo kada i s kim Hrvatska igra u nastavku natjecanja

Uoči utakmice Katar je predvodi skupinu C s četiri boda, dok je Hrvatska bila druga s bodom manje i u ovom susretu se odlučivalo o prvom mjestu, ali i o tome tko će prenijeti više bodova u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao svaki igrač dajem maksimum. Mi mlađi smo pokazali dobru igru i opravdali očekivanja izbornika i nadam se da ćemo u idućim utakmicama davati svoj obol i pomoći reprezentaciji da nastavi pobjeđivati", kazao je JosipŠarac.

"Nijedna ekipa više nije loša. Sve su dobre i igraju dobar rukomet. Sutra imamo dan da se spremimo za Bahrein. Moramo dati na svakoj utakmici maksimum ako želimo pobijediti. Prvi krug? Nakon utakmice s Japanom ove dvije smo odradili bolje. Digli smo se. Danas smo pokazali jako dobru igru. Ekipa se diže. Iduće utakmice će biti jako dobre", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Martinović? Ne trebamo trošiti riječi na njega. Kad sam ga upoznao rekao sam da je on nešto posebno, neko novo rukometno čudo. Nikad nisam sumnjao u njega i njegove kvalitete. Nikada ne odigra lošu utakmicu. Iz dana u dan me fascinira. Sigurno je jedan od najboljih mladih igrača u Europi", poručio je. Osim njega na utakmicu i SP osvrnuo se i IlijaBrozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da možemo još bolje, ali dižemo se iz utakmice u utakmicu. Još nismo analizirali niti jednog od iduća tri protivnika. Dobro da nam Danska dolazi kao treća utakmice. Do tada možemo riješiti sve. Sigurno da su Bahrein i Argentina kvalitetni kao i što su bile sve ove tri ekipe. Vidi se da sada svi igraju rukomet i nema više laganih utakmica", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera u reprezentaciji je uvijek dobra. Milim da niti jedna reprezentacija na svijetu nema ovakvu atmosferu, ovakvu zafrkanciju tako da to nije nikad bilo upitno", dodao je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo