KATASTROFALNE VIJESTI ZA NOVU ZVIJEZDU NBA-A: / Mladi superstar propušta više od 20 utakmica

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o povredi desnog koljena

22.10.2019.
10:25
Profimedia
VOYO logo

Nova zvijezda američke NBA lige 19-godišnji Zion Williamson, kojega su ovoga ljeta New Orleans Pelicansi izabrali kao prvi izbor na draftu zbog ozljede desnog koljena propustiti prvi dio sezone koja počinje u utorak.

Zionovu ozljedu su Pelicansi većć otprije potvrdili, ali prošli tjedan se mislio kako će propustiti prvih nekoliko tjedana natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devetnaestogodišnji košarkaš u ponedjeljak je zbog te povrede operiran, a sada su Pelicansi objavili novu prognozu o njegovom izostanku i on je mnogo ozbiljniji. On će se oporavljati između šest i osam tjedana što znači da bi mogao propustiti više od dvadeset prvih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika zvijezda u Americi

Williamson je još na Sveučilištu Duke bio velika sportska zvijezda u Americi. Mnogi mu predviđaju sjajnu karijeru zbog impozantnih fizikalija, ali i činjenice da ima puno prostora za napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova kilaža, Zion ima oko 130 kilograma, mogla bi biti problem. Kako su stručnjaci najavljivali, kombinacija eksplozivnosti i mase koju Zion ima mogla bi se negativno odrazizi na njegove zglobove i prouzrokovati mu probleme sa zdravljem.

Nagađa se da je njegov kilaža igrala ozbiljnu ulogu u ovoj ozljedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo