LA LIGA

KATASTROFALNE VIJESTI ZA BARCELONU UOČI POSLJEDNJE UTAKMICE OVE GODINE: Messi ostao u Argentini i vraća se tek sljedeće godine

Messi je počeo 17 od 20 Barceloninih utakmica ove sezone u svim natjecanjima i s deset pogodaka vodeći je strijelac u momčadi

Lionel Messi će propustiti zadnju utakmicu Barcelone ove godine protiv Eibara nakon što mu je klub dopustio da produlji odmor u Argentini. Utakmica 16. kola španjolskog prvenstva na rasporedu je u utorak.

Klub je danas objavio da Messi nastavlja terapiju nakon lakše ozljede desnog gležnja i u sastav će se vratiti za utakmicu Barcelone protiv Huesce 3. siječnja. Kako pišu španjolski mediji, Argentinac je u Rosariju gdje ljetuje s obitelji.

ProfimediaFoto: Xinhua/Profimedia

Vodeći strijelac u momčadi

Messi je počeo 17 od 20 Barceloninih utakmica ove sezone u svim natjecanjima i s deset pogodaka vodeći je strijelac u momčadi.

Od prvog dana nove kalendarske godine, 33-godišnji Argentinac imat će priliku pregovarati s drugim klubovima jer mu sadašnji ugovor istječe na ljeto 2021. godine. Katalonski mediji uvjereni su da će Messi donijeti odluku o budućnosti nakon izbora za predsjednika Barcelone koji će se održati 24. siječnja.

Povratak na Net.hr