KATAR POBIJEDIO BAHREIN: / I dalje imaju priliku otići u četvrtfinale, ali sve ovisi o Hrvatskoj

Image

Hrvatski rukometaši u 18 sati igraju protiv Argentine i pobjedom mogu izboriti četvrtfinale, a u posljednjem susretu 2. kola ove skupine favorizirana Danska igra protiv Japana

23.1.2021.
18:15
VOYO logo

U 2. kolu skupine I drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u subotu su rukometaši Španjolske svladali Urugvaj sa 38-23 (24-12), te su privremeno na prvom mjestu sa sedam bodova.

Španjolci su sve riješili u prvom poluvremenu kojeg su dobili sa 12 pogodaka viška (24-12), a najefikasniji je bio Aitor Bengoechea sa osam golova. U derbiju kola ove skupine u sastaju se Poljska - Mađarska (18 sati), a potom Njemačka - Brazil (20:30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katar pobijedio Bahrein

U skupini II Katar je pobijedio Bahrein 28-23 (13-14). Katar je veći dio prvog poluvremena bio u vodstvu, u nekoliko navrata imao je tri gola prednosti, ali je u završnici poluvremena Bahrein bio bolji i na odmor je otišao s minimalnim vodstvom (14-13). No, u drugo poluvrijeme Katar je krenuo silovito, napravio je seriju 10-3 i nakon toga je držao komotnu prednost. Najbolji u redovima Katara bili su Rafael Capote sa devet i Frankis Marzo sa osam pogodaka.

Hrvatski rukometaši u 18 sati igraju protiv Argentine i pobjedom mogu izboriti četvrtfinale, a u posljednjem susretu 2. kola ove skupine favorizirana Danska igra protiv Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Argentina pobijedi Hrvatsku, Katar u posljednjem kolu eventualnom pobjedom protiv Južnoamerikanaca može proći u četvrtfinale, ali u tom slučaju Hrvatska mora izgubiti od Danske. Ako Hrvatska danaspobijedi Argentinu, zajedno s Danskom je prošla dalje prije zadnjeg kola.

Tekstualni prijenos utakmice uživo možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo