KATALONCI ŠIRE GLASINE O RAKITIĆU: / Vatrenog stavili na popis igrača na kojem nitko ne želi biti

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Hrvatski reprezentativac bori se sa spekulacijama

25.5.2019.
18:55
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Finale španjolskog Kupa između Barcelone i Valencije koje se igra u subotu od 21 sat mogla bi biti posljednja utakmica za devetoricu nogometaša španjolskog prvaka. Piše to katalonski Sport te redom navodi imena: Cillessen, Murillo, Vermaelen, Umtiti, Rafinha, Malcom, Coutinho i Ivan Rakitić.

Valverde ga želi

"Trenutačno se ne čini da će Hrvat napustiti Barcelonu, pogotovo što Valverde inzistira na njegovu ostanku. Međutim, tu mogućnost ne treba odbaciti s obzirom na to da je klub spreman saslušati ponude za njega. A dugačka je lista onih koji su zainteresirani za veznjaka", pišu o Vatrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

September 27, 2017 - Lisbon, Lisbon, Portugal - Barcelonas midfielder Ivan Rakitic from Croatia (L) and Barcelonas head coach Ernesto Valverde from Spain (R) during the match between Sporting CP v FC Barcelona UEFA Champions League playoff match at Estadio Jose Alvalade on September 27, 2017 in Lisbon, Portugal., Image: 350814265, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News

On je pak prije nekoliko dana poručio je kako je "njegovo mjesto u momčadi Barcelone zauzeto" pa da na njegov status iduće sezone neće utjecati dolazak Frenkija de Jonga iz Ajaxa.

"Drago mi je da su ga doveli. Posebno jer dolazi mladi momak koji igra jako dobro pa mi je drago što se klub pojačao. Svaki dobar igrač može doći, zbog toga sam sretan. No također svatko ima svoje mjesto. On dolazi ali sam uvjeren da ne dolazi na moje mjesto jer je ono zauzeto“, rekao je Rakitić u razgovoru za novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo