KATALONCI I DALJE UPORNI: / Darijo Srna na korak je od transfera koji će odjeknuti Europom

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
15.11.2016.
14:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su europski mediji pisali o tome kako je Srna velika želja katalonskog giganta i da je na korak od transfera u Barcelonu, što je kasnije palo u vodu javljanjem kako su Katalonci odustali od Hrvata zbog Cedrica Soaresa koji se nameće kao dugotrajnije rješenje za Barcu, jedino i koje oni žele, ponovno se u Španjolskoj poteže priča o dolasku Srne na Camp Nou.

PRIČA IZ SNOVA SRUŠILA SE KAO KULA OD KARATA: Ništa od transfera života za Srnu o kojem je brujio čitav svijet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Televisió de Catalunya TV3 tvrdi kako je Srnin transfer gotovo siguran

"Televisió de Catalunya TV3", katalonska TV postaja, tvrdi kako je Srnin transfer gotovo siguran jer, za razliku od drugih potencijalnih pojačanja, stigao bi besplatno pošto mu ugovor ističe na ljeto. S 34 godine na Euru u Francuskoj je pokazao da se još može nositi s najboljima i Srna bi kraj karijere mogao dočekati u Barceloni, možda i kao prvak.

Nisu uspijeli nadoknaditi gubitak Alvesa

Barcelona nije uspijela nadoknaditi gubitak sjajnog Danija Alvesa (otišao u Juventus) na desnoj strani obrane traže novo rješenje, a u iskusnom Srni trener Katalonaca Luis Enrique vidi idealnog igrača koji bi popunio prazninu do kraja sezone u kojoj Barcu čeka napeta bitka za vrh La Lige i titulu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidal razočarao, Bellerin nemoguća misija

Aleix Vidal nije ispunio očekivanja na Camp Nou i izgledno je da će napustiti klub ove zime. Prvi u redu za njegov potpis stoji milanski Inter. Barcelona je bacila oko i na Arsenalovog Hectora Bellerina koji je, ruku na srce, teško može doći u Barcelonu, jer on nije prezagrijan za povratak u srce Katalonije gdje je bio kao junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu želja su i Juventusov Lichtsteiner, srpski reprezentativac Branislav Ivanović, Portugalac Joao Cancelo te provjereni igrači iz Premiershipa Antonio Valencia, Bacary Sagna i Glen Johnson. Upravo zbog toga, ova priča ne djeluje realno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo