KARLOVIĆ IZVUKAO NEMOGUĆE I POBIJEDIO AMERIKANCA: / Div sa Šalate odradio još jedan doktorski meč

Image
Foto: AFP

Ovo je bio drugi međusobni ogled Karlovića i Sandgrena

11.8.2019.
10:08
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u zadnje kolo kvalifikacija na teniskom ATP turniru u Cincinnatiju gdje je sa 4-6, 6-4, 7-6(6) pobijedio Amerikanca Tennysa Sandgrena poslije sat i 45 minuta igre.

Čudo u tie-breaku

Prvi set je počeo izjednačeno, ali ga je osvojio američki tenisač kada je Karlović izgubio svoj servis kod vodstva Sandgrena 5-4. U drugom setu je Karlović odmah na početku uzeo servis Amerikancu i tu je prednost održao do kraja te je izjednačio u setovima na 1-1. Treći, odlučujući set, odlazi u tie-break i Sandgren ima prednost najprije od 5-1, a onda i 6-3 i tri meč lopte. Međutim, tada Karlović osvaja pet poena zaredom i osvaja treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Croatia's Ivo Karlovic plays against Italy's Andrea Arnaboldi during their men's singles first round match on the first day of the 2019 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 1, 2019., Image: 453245849, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Ovo je bio drugi međusobni ogled Karlovića i Sandgrena, 72. tenisača na ATP ljestvici, i prva pobjeda hrvatskog tenisača.

U zadnjem kolu kvalifikacija 40-godišnji Karlović će igrati protiv Phillippa Kolschreibera (ATP-73.) s kojim je do sada igrao šest puta i slavio samo dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo