OCJENA JEDNOG OD NAJBOLJIH: / 'Jedno loše poluvrijeme skupo nas je koštalo, to je bilo katastrofa'

Image
Foto: AFP

Kauboje u subotu u 20:30 čeka borba za peto mjesto.

23.1.2019.
20:25
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je nastup u kvalifikacijama za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine zahvaljujući 23-20 (11-11) pobjedi protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuske u susretu posljednjeg kola skupine I drugog kruga natjecanja po skupinama. Međutim, ostaje dojam da su rukometaši mogli puno dalje.

Odigrali na nivou

"Pokazali smo da smo cijeli turnir odigrali na nivou, da smo ekipa za nešto veliko, nažalost jedno loše poluvrijeme donijelo nam je to što nam je donijelo. Bitno je da smo ostali hrabri, veliki u svim situacijama i ponosan sam na ekipu kako smo odigrali protiv dvije velike sile, Francuske i Njemačke. Ostaje žal ali sam ponosan što smo ostvarili prvotni cilj, kvalifikacije na Olimpijske igre", rekao je Igor Karačić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[nethr_galerija url="https://net.hr/sport/rukomet/rovovska-bitka-u-lanxess-areni-ove-slike-govore-vise-od- tisucu-rijeci/"]

"Nismo imali lošu utakmicu, imali smo samo jedno poluvrijeme. Bilo je jako teško stizati protiv Brazila nakon katastrofalnim pogreškama na samom početku utakmice i teško smo to nadoknađivali kasnije. To smo ispravili u sljedećim utakmicama i danas je došlo naših pet minuta", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo