KAPETAN NAJLOŠIJE EUROPSKE MOMČAD PAO NA DOPING TESTU: / Dobio jednogodišnju zabranu nastupa

Image
Foto: AFP

Benevento se ove sezone po prvi put u klupskoj povijesti natječe u prvoj ligi, te je u sezonu krenuo sa 14 uzastopnih poraza što je novi negativni rekord u europskom nogometu

17.1.2018.
15:00
AFP
VOYO logo

Kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Beneventa Fabio Lucioni (30) kažnjen je jednogodišnjom zabranom nastupa zbog pozitivnog dopinškog testa, on je nakon utakmice protiv Torina 10. rujna prošle godine bio pozitivan na anabolički steroid klostebol, objavila je Talijanska antidopinška agencija.

Lucioni je najavio žalbu na ovu odluku, a klupski liječnik Walter Giorgione koji je preuzeo odgovornost za pozitivan test, kažnjen je s četiri godine zabrane rada u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drže negativan rekord

Giorgione je kazao kako je igrač koristio sprej za zacjeljivanje ozljeda koji je pripadao njemu.

Benevento se ove sezone po prvi put u klupskoj povijesti natječe u prvoj ligi, te je u sezonu krenuo sa 14 uzastopnih poraza što je novi negativni rekord u europskom nogometu. Prvi bod klub je osvojio u 15. kolu protiv Milana golom svog vratara u posljednjoj minuti sudačke nadoknade, da bi u posljednja dva kola ostvario dvije pobjede protiv Chieva i Sampdorije. Ipak, sa samo sedam osvojenih bodova Benevento je i dalje uvjerljivo posljednji na ljestvici, šest više ima 19. Verona, a osam 17. SPAL koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo