FILOZOFSKI CITAT

KAPETAN MAN. UNITEDA SE JAVIO NAKON ŠTO GA JE SUD PROGLASIO KRIVIM ZBOG TUČNJAVE U NOĆNOM KLUBU: ‘Samo se tri stvari ne mogu sakriti…’

Engleski izbornik ga je nakon presude maknuo s popisa igrača za utakmice Lige nacija protiv Islanda i Danske

Kapetan engleskog velikana Manchester Uniteda Harry Maguire osuđen je u utorak na 21 mjesec zatvora uvjetno pred grčkim sudom jer je proglašen krivim po više točaka optužnice nakon sudjelovanja u tučnjavi u jednom noćnom klubu na grčkom otoku Syrusu prošli tjedan.

KAPETAN MAN. UNITEDA DOZNAO KAZNU: Proglašen je krivim zbog tučnjave, pokušaja podmićivanja, napada na službenu osobu i vrijeđanja

Maguire je pred grčkim sudom proglašen krivim zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, pokušaja podmićivanja, napada na službenu soobu te vrijeđanje nakon što je priveden na Mykonosu. Engleski reprezentativac, koji je jedna od tri osobe koja je uhićena nakon svađe s policijom, tvrdi da nije učinio ništa loše.

Filozofski citat

U pritvoru je proveo dva dana nakon incidenta. On se s bratom i prijateljem potukao s nekim engelskim turistima u noćnom klubu, a onda se nakon toga opirao uhićenju.

Dan nakon što je doznao kaznu, Maguire se oglasio na Instagramu i poslao sljedeću poruku: “Tri stvari se ne mogu dugo biti sakrivene; sunce, mjesec i istina – Buda.”

Nakon što je sud Maguirea proglasio krivim, njega je engleski izbornik Gareth Southgate odlučio povući s popisa igrača za utakmice Lige nacija protiv Islanda i Danske.

Povratak na Net.hr