VELIKI DAN ZA LUKU MODRIĆA: / Kapetan se izjednačio sa svojim prethodnikom, uskoro postaje apsolutni rekorder

Image

Hrvatska je protiv Slovenije otvara kvalifikacije za SP 2022. u Kataru

24.3.2021.
20:45
VOYO logo

Hrvatski kapetan Luka Modrić na utakmici protiv Slovenije izjednačio se DarijomSrnom na prvom mjestu vječne ljestvice igrača s najviše nastupa (134) za Vatrene.

"Kad vidim Luku s kolikom željom i motivom dolazi na reprezentativna okupljanja… Dokle god bude tako, on će biti dio ove momčadi. U 36. godini je, a vidimo na kojoj razini igra u Realu. To je samo dokaz koliko je Luka ozbiljan, odgovoran i profesionalan. Nadam se da će, za dobrobit hrvatskog nogometa, na toj razini ostati do Katara", kazao je povodom toga izbornik Zlatko Dalić dan prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj podatak iznio je i slovenski Delo, koji dodaje kako je Vatreni skočio na 15. mjesto na ljestvici Europljana s naviše nastupa za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brozović, Modrić, Vlašić

Uskoro će preskočiti legendarnog Talijana Fabija Canavera (136) i njemačkog golgetera Miroslava Klosea (137). Međutim, nedostižan mu ostaje trojac s najviše nastupa za svoje reprezentacije - CristianoRonaldo (170), GianluigiBuffon (176) i SergioRamos (178).

Luka Modrić debitirao ja za Varene na prijateljskoj utakmici s Argentinom 1. ožujka 2006. Najveći uspjeh doživio je na SP-u u Rusiji kada su igrali finale. Ovo će za njega biti posljednji kvalifikacijski ciklus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo