KAPETAN ČEŠKE STRAHUJE OD HRVATSKE: / 'Izrazito su kvalitetni, baš poput Španjolske'

Image
Image

Mali Mozzart nada se da će protiv momčadi Ante Čačića odigrati ofanzivnije nego sa Španjolskom.

16.6.2016.
13:54
VOYO logo

Prije 16 godina, 11. lipnja 2000. TomašRosicky debitirao je na Europskom prvenstvu. Tada je bio najmlađi igrač češke reprezentacije. Danas je, s 35 godina na leđima, najstariji.

"Nisam nikada razmišljao o tome koliko ću dugo igrati. Dugo je to vremena. Tada nisam imao nikakav plan do kada ću biti aktivan, ali definitivno nisam mislio da ću 2016. nastupiti na Euru", kazao je Rosicky u razgovoru ua Uefinu službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada nisu vidjeli Iniestu

Češka je izgubila prvu utakmicu od Španjolske, a iskusni 'Mali Mozart', kako mu je nadimak, poručio je svojim mlađim suigračima da sagledaju širu sliku.

"Svima smo govorili da nema mjesta razočaranju jer smo zaista namučili Španjolsku. Međutim mlađi igrači moraju proći kroz ovakve stvari. Nikada nisu igrali protiv igrača poput Inieste. Samo su ga vidjeli na televiziji", rekao je Rosicky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češkoj sada slijedi ogled s Hrvatskom, a veznjak je sada iznio svoje mišljenje o Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to teška utakmica protiv još jedne izrazito tehničke momčadi. Bit će to vrlo slična utakmica kao ona sa Španjolskom jer je Hrvatska jako kvalitetna. Mi se nadamo da ćemo imati priliku odigrati ofanzivnije nego u prvom susretu", završio je Rosicky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo