POSLIJE LOKOMOTIVE

KAOS U SVLAČIONICI HAJDUKA: Said se obrušio na Stipicu, kapetan spriječio veći incident?

Porazi od Osijeka i Rijeke te nedjeljni remi s Lokomotivom na Poljudu unijeli su nervozu u svlačionicu Hajduka.

I dok navijači čekaju na odluku o sudbini trenera Joana Carrilla, u javnost je procurila informacija o sukobu između Saida i vratara Dantea Stipice.

Kako pišu Sportske novosti, suigrači su morali zaustaviti ganskog napadača da ne dođe do većih problema. Kapetan Zoran Nižić navodno se pobrinuo da se sukob zaustavi na riječima.

Uzrok sukoba navodno je bila reakcija vratara Hajduka kod drugog gola Lokomotive.

Taj je susret završio je, inače, sveopćim kaosom, a jedan od igrača koji je prednjačio u tome bio je upravo Said. Ganac je ušao u sukob s Lokomotivinim napadačem Dejanom Radonjićem.

“Čitao sam Saidov nedavni intervju prije. Sve je u tome bilo lijepo, da voli obitelj i slično, a onda me danas brutalno izvrijeđao. Vrijeđao me najgorim psovkama, rekao mi ‘nabijem te na k…c’. E pa nabijem ja njega na k…c”, poručio je poslije susreta Radonjić.

Said se, vrijedno je spomenuti, nedavno ispričavao navijačima Evertona nakon što je promašio penal protiv Evertona.

“Ispričavam se svim suigračima, Klubu i navijačima najprije zbog promašenog jedanaesterca, a potom i zbog neprimjerene reakcije prema publici u jednoj situaciji. Kada sam izlazio publika mi je pljeskala kao i ja njima. Dali su mi podršku, kao što mi je daju svakodnevno na ulici i putem društvenih mreža, zaista ponosan sam što imamo ovakve navijače. Kada sam pucao jedanaesterac želio sam i osjećao sam se najbolje, ali bio je to loš trenutak…”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr