CRNA MRLJA NA KULTNOM TURNIRU: / Tučnjava igrača i navijača zasjenila praznik nogometa u Domu sportova

Image
Image

Utakmica osmine finala na 46. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica koja se igrala u četvrtak navečer, završila je masovnom tučnjavom igrača u koju su se umiješali i navijači.

22.12.2016.
22:56
VOYO logo

Kako izvještava 24 sata, igrali su "Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi" i "Gold caffe Elite cars", a slavila je momčad Pizzerije Stari Zagreb na sedmerce, nakon što je regularni dio utakmice završio bez pobjednika. No umjesto slavlja, sramotne scene.

ZAGREB ČEKA VELIKI DERBI: Vruća utakmica u Domu sportova i spektakl na poluvremenu u središtu je pozornosti čitavog grada

Sijevale su šake između igrača na parketu Doma sportova, ali i navijača koji su se spustili na teren, a situaciju su jedva smirili zaštitari i onaj prisebni dio igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se ipak situacija na parketu smirila, pa je utakmica nastavljena. Do kraja utakmice pogodaka nije bilo pa su o pobjedniku odlučivali udarci sa sedam metara.

Za Pizzeriu Stari Zagreb Borongaj Lugovi zabili su El-Saleh i Pavlović, dok su Dodić i Baron promašili pa se u četvrtfinale plasirala Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo