NAPALI SUCA

KAOS NA UTAKMICI JUNIORA: Dinamo objavio snimku spornih situacija koje su razbjesnile navijače

Juniori Dinama i Istre odigrali su 2:2 u utakmici sedmog kola 1. HNL koja je odigrana u Puli. Taj je susret obilježen nemilim scenama nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

NEVIĐENI KAOS NA UTAKMICI JUNIORA: U Puli vrijeđali, pljuvali i udarali suca ‘jer je sudio u korist Dinama’?

U izvješću delegata navedeno je da je nekolicina navijača preskočila ograđeni dio te počela vrijeđati suca te da je jadan od gledatelja fizički nasrnuo na suca Vidulina i udario ga u leđa.

Do cijelog incidenta došlo je zbog nezadovoljtva domaćih navijača jer su smatrali da je Istra oštećena u nekoliko situacija te da su zbog toga ostali bez pobjede.

Osudili napad na suca

U Dinamu su sad odlučili objaviti snimku spornih situacija na kojoj se, tvrde u zagrebačkom klubu, ‘jasno vidi ako je suđenje Marina Vidulina i njegovih pomoćnika na toj utakmici bilo besprijekorno.

“Prva sporna situacija dogodila se u 45. minuti kod rezultat 1:1 kada je pomoćni sudac Katić podigao zastavicu signaliziravši zaleđe; dok se ona druga dogodila u sudačkoj nadoknadi vremena kada je Dinamo postigao gol za 2:2.Snimke jasno pokazuje kako su obje odluke ispravne i u skladu s pravilima nogometne igre”, priopćili su iz Dinama te su osudili napad na suca.

 

Povratak na Net.hr