KAKVI FRAJERI

POTUKLI SE ZBOG DJEVOJKE: Napadač Istre šakom slomio nos suigraču

Polako na vidjelo izlaze detalji sukoba igrača u svlačionici Istre nakon kojega je morala intervenirati i Hitna pomoć. Razlog nije, kao što se pretpostavljalo, nervoza zbog neisplata plaća, već obračun zbog djevojke.

Napadač Stefan Nikolić je prije treninga šakom u glavu udario mladog vratara Miloša Ostojića koji brani i za juniorsku momčad. Incident se dogodio prije treninga, a Ostojić je završio kod liječnika zbog vjerojatnog loma nosa.

‘Osobni obračun nema veze s klubom, ali moramo reagirati’

“Prepirka između dvojice naših igrača ne može se pripisati klubu. Radilo se o osobnoj razmirici između dvojice mladića koja je sada riješena. Klub će svakako riješiti ovaj slučaj interno jer se se taj događaj negativno odrazio na klub i trenera koji je odgovoran za njih. Čak i kada klub ili nogomet nisu izravno uključeni, obvezni smo reagirati. Igrači u svakom trenutku trebaju znati da su odgovorni članovi zajednice u kojoj igraju i regije koju predstavljaju”, stoji u priopćenju pulskog prvoligaša.

Pokvarili ionako lošu atmosferu oko kluba

Inače, Nikolić je zabio pobjednički pogodak u posljednjoj utakmici protiv Lokomotive. Pulski prvoligaš još se nije oglasio oko incidenta i kazne za igrače. Sigurno je da je ovaj sukob dodatno narušio ioako loše ozračje oko kluba. Igrači se žale da nisu dobili plaće, a navijači traže odlazak trenera Igora Pamića.

I prošle godine sukob zbog djevojke

I prošle godine dva su se Istrina nogometaša obračunala zbog djevojke. Tad je Brazilac Oliveira nožem napao suigrača Obšivača. Sad je stradao Ostojić…

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr